F.A.Q.

Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgestelde vragen. Heeft u een andere vraag of verzoek voor ons? Aarzel niet om ons te contacteren via hello@nomurphy.be of 03 296 89 73.

 • Ik heb een oude website die ik wil vernieuwen. Kan ik mijn domeinnaam dan behouden?

  Wanneer u al een website heeft en ons inschakelt om die helemaal te vernieuwen, is het perfect mogelijk om de nieuwe site op de domeinnaam te plaatsen die u reeds gebruikte. U dient daarvoor contact op te nemen met de webbouwer van uw oude site om een transfer van uw domein te kunnen regelen naar ons.

  Hoe u de transfer moet regelen, verschilt per aanbieder. Bij sommige aanbieders heeft u een contract dat u eerst moet opzeggen voor uw domein wordt vrijgegeven. Een nuttige link om snel een opzegbrief te genereren is http://ikzeghetop.be.

   

 • Ik wil graag voor No Murphy komen werken. Hoe kan ik solliciteren?

  Wij ontvangen sollicitaties met open armen en zijn ook frequent op zoek naar profielen in sales of IT. Stuur gerust uw motivatie en CV en alles wat u verder nog met ons wil delen door naar hello@nomurphy.be . We kijken graag of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Al dan niet tijdens een kop koffie bij ons op kantoor.

 • Hoeveel kost een website?

  Wij werken niet met standaard websites en dus ook niet met standaardprijzen. Omdat wij websites op maat maken, zal de kostprijs van uw website afhangen van de functionaliteiten die u wenst te implementeren. Ook de mate waarin u services zoals teksten, foto’s of een video wenst, veranderen het prijskaartje.

  Daarom komen we eerst en vooral naar u toe voor een verkennend gesprek rond de website, waarna we een passende offerte voor u opmaken. Neem gerust contact met ons op als u een afspraak wenst en we komen graag bij u langs.